Video

E tmerrshme/ Ai është 65 vjeç, ajo është 12 vjeçe. Shikoni reagimin e njerëzve kur martohen (video)

Written by Admin S

Ai mund të jetë një fqinj, një shok shkolle ose një koleg. Një mik, një i njohur apo një anëtar i familjes.

Sipas një raporti të “Save the Children”, rreth 4 milion vajza martohen çdo vit në mbarë botën. Kjo do të thotë që çdo shtatë sekonda një vajzë që është më e re se 15 vjeçe martohet.

Vlerësimet e Unicef, duke iu referuar vitit 2012, thonë se më shumë se 40% e grave në mbarë botën, rreth 400 milionë midis 20 dhe 49 vjeç, janë martuar para se të mbushin 18 vjeç. Gjithashtu në nivel global (duke përjashtuar Kinën) rreth 23 milionë vajza u martuan para moshës 15-vjeçare.

About the author

Admin S