FUN Video

Fëmijët e rritur nga kafshët e egra

Written by Admin S

Keni qenë ndonjëherë në një restorant ose thjesht jashtë duke ecur dhe ju ka penguar zhurma e disa fëmijëve?

Vërtetë, fëmijët mund të bëjnë skena të ‘egra’, sidoqoftë, çfarë ka nëse fëmijët vërtetë janë të egër?

Fjala është për këta fëmijë të cilët janë rritur nga kafshët.

Shikoni më poshtë videon dhe mësoni detaje për secilin prej tyre.

About the author

Admin S