Është ndër fytyrat më të komentuara sa i përket pamjes me të cilën vërtetë lë pa koment numrin e madh të ndjekësve, shkruan Kosovarja.

 

Një blogere e suksesshme dhe familjare shumë e kujdesshme, është padyshim Ariana Fejzullahu.

Dihet që, Ariana ka shumë kujdes për pamjen e saj si në veshje po ashtu edhe të grimit dhe flokëve.