FUN Video

Kështu reagojnë meshkujt kosovarë kur ngacmohen seksualisht nga një femër

Written by Admin S

Një kamerë e fshehtë e realizuar nga programi i mëngjesit të “T7”,  ka treguar se si do të vepronin meshkujt nëse do ngacmoheshin nga një femër në rrugë.

Këtë herë nuk ishin ata që ngacmomini dikë, por ishte pikërisht femra që e luante rolin që ata e kanë gjithmonë.

Aktorja kosovare Donika Ahmeti është veshur në mënyrë provokative dhe ka dalë në rrugë duke iu lëshuar meshkujve fjalë ndër më të ndryshmet.

Do qeshni me lot me reagimin e disa prej tyre. Kamerëne  fshehtë mund ta ndiqni në minut e 58

Express Morning

Publié par T7 sur mercredi 28 mars 2018

About the author

Admin S