Layout A

Auto Foto Teknologji Video

A do të guxoni të vozitni këtu ? (VIDEO)

Nëse ndonjëherë keni dashur të përjetoni se si është të ngasësh makinën e juaj diku ku ju duket mëse e rrezikshme dhe në një tatëpjetës shumë të lartë, atëherë duhet të shkoni në urën ‘Eshima Ohashi’ në Japoni. Megjithëse ura nuk...

Layout C