Auto Lajme Teknologji

Me këtë tabelë zgjidhni të gjitha problemet në veturën tuaj (FOTO)

Written by admin

Shumë herë kemi probleme me makinën dhe nuk e dijmë kuptimin e sinjaleve të ndryshme që shfaqen në tabelën e veturës tek timoni.

Ne zakonisht edhe për ndonjë defekt të vogël e dërgojmë veturën tek automekaniku pa e ditur kuptimin e shenjave që shfaqen në tabelë.

Kjo tabelë e mëposhtme ju zgjidh çdo problem dhe ju mëson kuptimin e sinjaleve të ndryshme. /Sovrani.info.

22789061_10209803881004211_8429231815210885663_n

About the author

admin