Krasniqi muajin e kaluar u lirua nga të gjitha akuzat për shtytje për terrorizëm, nxitje të urrejtjes dhe shmangie nga tatimi.

Në bisedë me Shpëtim Deskun, Krasniqi foli për shumëçka, përfshirë procesin gjyqësor e deri te këngëtaret e estradës tonë.